Ont-moetingenSinds ik 10 jaar geleden van Rotterdam naar Huijbergen verhuisde heb ik veel mensen ontmoet. Ik genoot van de rust en ruimte van de natuur om mij heen. Maar af en toe miste ik mijn soulmates uit de stad. Wat zocht ik dan? Vrouwen waar ik dingen mee kon delen: die kwetsbaar durfden te zijn maar ook krachtig!

Daarom ben ik op zoek gegaan naar vrouwen die een droom hadden en die probeerden vorm te geven . En ik heb ze gevonden! Sommigen hebben een eigen bedrijf opgericht, anderen een carrièreswitch gemaakt en weer anderen inspireren mensen gewoon vanuit hun zijn. Creativiteit, kunst, cultuur, kinderen en eigen (spirituele) ontwikkeling hebben zij hoog in het vaandel staan. Maar ook ontdekte ik dat wij als vrouw allemaal makkelijk onze energie weggaven; blijkbaar geven wij anderen voorrang op onszelf! Tijd voor jezelf dus!

Daarom heb ik BV Ont-moeten opgericht. Een ont-moetingsplek voor vrouwen waar zij elkaar echt kunnen ontmoeten zonder dat er meteen iets moet! Een ‘kweekvijver’ van inspiratie delen, nieuwe ideeën en energie op doen en samen proberen het leven tot levenskunst te verheffen.

Hoe we dat doen? Gewoon door mensen bij elkaar te brengen en de vorm te laten ontstaan…

Ben jij ook op zoek naar soulmates?En wil jij weten of zo’n groep ook iets voor jou is? Meldt je dan aan als geïnteresseerde! Zodra er voldoende aanmeldingen zijn start er een nieuwe groep. De enige voorwaarde is dat je je bevlogenheid wilt delen met anderen om elkaar te inspireren en dat je wil groeien in je ‘zijn’…

Voel je welkom!